Jbyggeservice

JB Byggeservice - Specialister i kældersalg og installation - Garden Secret Premium

Skab et Hemmeligt Paradis i Din Have med

Garden Secret Premium

Oplev en ny måde at opbevare dine frugter, grøntsager og indkøb på med Garden Secret Premium. Den diskrete installation og moderne design gør den til et funktionelt og æstetisk tiltalende element i din have, der sikrer optimale forhold for at bevare din mad frisk og lækker.

Tilgængelige moduler af Garden Secret 4you® Premium:

STORE SPACE

STORE SPACE + STORE and WINE SPACE

STORE and WINE SPACE + RELAX SPACE

STORE and WINE SPACE

STORE SPACE + RELAX SPACE

STORE SPACE + STORE and WINE SPACE + RELAX SPACE

Trappeopgang

Trappeopgangen markerer begyndelsen på en rejse. De massive og smukke trapper fører ned gennem rummet skabt til vin- eller spiritusentusiaster. Vin fra ens egen vinkælder er en kilde til stolthed, nydelse og glæde. Trappeopgangen er en fuldendelse af jeres omhu, tålmodighed og engagement, som I har lagt i opbygningen af jeres egen samling. Den er fyldt med hylder, der er dimensioneret til ikke kun at sikre passende beskyttelse, men også præsentation. Du kan endda rumme op til 100 flasker med din foretrukne drik.

STORE SPACE

Pantry, skab, spisekammer… uanset hvilket navn vi bruger, tænker vi alle på det uundværlige rum i ethvert hjem. Uundværligt, men ofte undervurderet, forsømt, dunkelt og gemt væk i en krog. Nogle gange opstår skønheden der, hvor man mindst forventer det. Et spisekammer skal først og fremmest være funktionelt, men de bedste kan virkelig overraske.

Store Space, også kendt som Drømmenes Spisekammer! Skjult i nærheden af hjemmet, lyst og rummeligt, minder det om en organisatorisk oase designet specielt til den dedikerede husmor, festplanlægger eller køkkenchef.

Store Space er simpelthen fantastisk! Giv den liv og tilpas den til din stil, og den vil være unik. Hvis du nogensinde har tvivlet på funktionaliteten af et lille rum, er dette spisekammer et solidt bevis på, at pladsbesparende opbevaring kan være både funktionel og smuk.

STORE and WINE SPACE

Store and Wine Space er en kombination af glat hvidt laminat, naturligt krydsfiner og omhyggeligt designet belysning, der skaber en varm atmosfære, hvilket gør Garden Secret 4 you® Premium til et sted, hvor du bare vil være. Med fokus på organiseret og æstetisk opbevaring har vi udstyret dette innovative rum med hylder med en ergonomisk og gennemtænkt form. Her kan du opbevare forsyninger til hele familien, høsten fra din egen have eller frugtplantage eller din vinsamling.

WINE SPACE

Vi præsenterer Wine Space – vores nye modul til haven, dedikeret til vinelskere og andre eksklusive drikkevarer. Dette stilfulde og funktionelle modul er designet til at sikre sikker opbevaring af din flaskekollection.

Wine Space er det perfekte sted til at opbevare og præsentere din vinsamling. Det er udstyret med flere solide hylder, der kan rumme flasker af forskellige størrelser. De materialer af høj kvalitet, der er brugt til produktionen, garanterer holdbarhed og sikkerhed for dine drikkevarer.

Selvom det oprindeligt blev designet til vin, er Wine Space så alsidig, at det også er velegnet til opbevaring af enhver form for alkohol. Uanset om du er til whisky, cognac eller lokale øl, giver dette modul dig mulighed for at holde dine yndlingsdrikke organiseret og æstetisk præsenteret.

Modulens underjordiske placering hjælper med at opretholde de ideelle opbevaringsforhold for alkohol – køligt og mørkt, væk fra direkte sollys. Og samtidig er Wine Space ekstremt brugervenligt – nem adgang til alle flasker gør valget af den rette drik til lejligheden til en sand fornøjelse.

RELAX SPACE

Relax Space er opfyldelsen af alles drømme, for hvem drømmer ikke om et hjørne kun for sig selv? Uanset om du ønsker et sted at slappe af, mødes med venner eller arbejde. Grundlaget er lyst træ, hvide vægge og enkle møbelmønstre. En seng, stilhed og lyden af gnistrende ild? Disse lyde har noget magisk og utroligt beroligende over sig. Oplev det afslapningsniveau, som denne plads giver.

De øjeblikke, du tilbringer der, vil blive dine yndlingsøjeblikke hver dag. Selvfølgelig behøver du ikke kun bruge dette rum som et sted til stilhed. Det er et diskret arbejdssted eller et sted til vilde sammenkomster med venner. Et par skridt væk har du 100 flasker vin ved hånden. Skab dit eget tilflugtssted, uanset hvordan du planlægger at bruge det.

Skab dit drømme med vores unikke kældre

Opdag vores udvalg af eksklusive kældre, skabt til at opfylde dine behov og inspirere til din indretningsstil. Oplev, hvordan vores produkter kan transformere dit hjem og skabe det rum, du altid har drømt om.

GARDEN SECRET

STIL ET SPØRGSMÅL