Jbyggeservice

JB Byggeservice - Specialister i kældersalg og installation - ECO SECRET III

Bevar dine fødevarer friske og sunde med

Eco Secret III

Opdag den avancerede løsning til opbevaring af dine fødevarer med Eco Secret III. Skab det perfekte miljø, der bevarer smag, friskhed og næringsværdi, og gør det nemt for dig at nyde dine madvarer i længere tid.

Konfiguration af ECO SECRET® III

Ved at udnytte jordens naturlige egenskaber til køling, isolering og fugtighedsregulering skaber Eco Secret® III ideelle forhold til opbevaring af frugter, grøntsager og konserverede fødevarer for at bevare deres friskhed. Nøglen er den naturlige køling med det optimale temperatur- og fugtighedsniveau.

Overvågning af de rette forhold letter med den indbyggede termometer og hygrometer. Samlet set ændrer smag og konsistens af grøntsager sig ikke under opbevaring, og de bevarer størstedelen af deres næringsværdi.

Dimensioner

LÆNGDE x BREDDE x HØJDE

657cm x 203cm x 217cm

Kubikmeter

25,5m³

Materialer

Polyethylen, Krydsfiner

Når du vælger en multiblok-variant, har du mulighed for at vælge antallet af indgange til Eco Secret®. Der er en indgang pr. modul. Med denne multiblok-variant kan hvert modul adskilles som et separat rum eller kombineres til en enkelt rum.

Skab dit drømme med vores unikke kældre

Opdag vores udvalg af eksklusive kældre, skabt til at opfylde dine behov og inspirere til din indretningsstil. Oplev, hvordan vores produkter kan transformere dit hjem og skabe det rum, du altid har drømt om.

ECO SECRET

STIL ET SPØRGSMÅL