Jbyggeservice

JB Byggeservice - Specialister i kældersalg og installation - ECO SECRET II

Bevar friskheden med

Eco Secret II

Opdag den innovative løsning til opbevaring af dine madvarer med Eco Secret II. Skab det perfekte miljø, der bevarer smagen, friskheden og næringsværdien af dine fødevarer, så du kan nyde dem i længere tid.

Konfiguration af ECO SECRET® II

Ved at udnytte jordens naturlige egenskaber til køling, isolering og fugtighedsregulering skaber det ideelle forhold til opbevaring af frugter, grøntsager og konserverede fødevarer og opretholder deres friskhed. Nøglen er den naturlige kølighed med den ideelle temperatur- og fugtighedsområde.

Overvågning af passende forhold lettes med den indbyggede termometer og hygrometer. Alt i alt ændrer smagen og konsistensen af grøntsager sig ikke under opbevaring, og de bevarer størstedelen af deres næringsværdi.

Dimensioner

LÆNGDE x BREDDE x HØJDE

443cm x 203cm x 217cm

Kubikmeter

17,1m³

Materialer

Polyethylen, Krydsfiner

Når du vælger en multiblok-variant, har du mulighed for at vælge antallet af indgange til Eco Secret®. Der er en indgang pr. modul. Med denne multiblok-variant kan hvert modul adskilles som et separat rum eller kombineres til en enkelt rum.

Skab dit drømme med vores unikke kældre

Opdag vores udvalg af eksklusive kældre, skabt til at opfylde dine behov og inspirere til din indretningsstil. Oplev, hvordan vores produkter kan transformere dit hjem og skabe det rum, du altid har drømt om.

ECO SECRET

STIL ET SPØRGSMÅL